Artikkelipyynnöt
Calls for papers

Agricola » Ajankohtaista » Cfp

Teetkö tai suunnitteletko gradua työelämästä, työväestöstä tai työväenliikkeestä?

Ilmoituksen tiedotIlmoituksen lähetti: Agricola agricola@utu.fi
Lisätietoja: http://www.thpts.fi

Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura (THPTS) kutsuu opiskelijoita mukaan perinteiseen graduseminaariinsa perjantaina 23. helmikuuta 2018 klo 12–17 Helsinkiin Tieteiden talolle (Kirkkokatu 6).

Seminaarissa opiskelijoiden opinnäytteisiin liittyviä työpapereita kommentoivat alan tutkijat ja arkistojen edustajat. Paperit voivat olla historian, etnologian, folkloristiikan, uskontotieteen, kirjallisuuden, taidehistorian, sosiologian, valtiotieteiden tai jonkin muun oppiaineen tutkimussuunnitelmia, joiden kohteena on tavalla tai toisella työ, työväestö, työväenliike tai työelämä. Voit osallistua seminaariin myös, mikäli opinnäytteesi aineisto on Työväen Arkistosta tai Kansan Arkistosta.

Ilmoittaudu tammikuun 8. päivään 2018 mennessä seuran hallituksen jäsenelle Risto Turuselle (risto.turunen@uta.fi). Liitä ilmoittautumiseesi yhteystietosi sekä noin sivun pituinen abstrakti tutkimuksestasi. Abstraktin tulee sisältää tutkielman aiheen, tutkimuskysymyksen, aineiston sekä työn nykyisen vaiheen (alku, keskivaihe, lähes valmis). Kerro myös yliopistosi, oppiaineesi ja työn ohjaajan/ohjaajien nimi.

Seminaarin hyväksytyt opiskelijat lähettävät enintään 10 sivun mittaiset seminaaripaperit viimeistään 8.2.2018. Paperit julkaistaan seuran kotisivuilla (www.thpts.fi), josta ne ovat tulostettavissa.

Tervetuloa esittelemään tutkimustasi, keskustelemaan tutkimuksen teosta ja tutustumaan muihin graduntekijöihin ja tutkijoihin!

Tiedustelut: Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura

(pete.pesonen@utu.fi)

Suosittele muille:


Uutiset ja keskustelu | Ajankohtaista | Historian äärelle | Julkaisut
Agricolan kartta | Haku Agricolasta | Hakemisto | Uutta!
Tekijät | Palaute ja yhteystiedot | Etusivulle

Etusivulle

Päivitetty 22.11.2017 10:41