Artikkelipyynnöt
Calls for papers

Agricola » Ajankohtaista » Cfp

An interdisciplinary conference in memory Leonidas Donskis

Ilmoituksen tiedotIlmoituksen lähetti: Pauli Heikkilä pauli.heikkila@helsinki.fi
Lisätietoja: http://pmdf.vdu.lt/en/an-interdisciplinary-conference-in-memory-l-donskis/

The Interdisciplinary Intellectual Practices and Moral Imagination of Leonidas Donskis

In memory of philosopher Professor Leonidas Donskis, the Department of Philosophy and Social Critique at Vytautas Magnus University (VMU) is organizing an interdisciplinary conference of humanities and social sciences devoted to his thinking and research.

The conference will be held at Vytautas Magnus University on May 11 – 12, 2017.

Themes of the conference, all of which are related and devoted to Donskis‘ own research:

The conference welcomes financial, intellectual and organizational contributions.

We invite you to apply for participation in the conference before the April 1, 2017. Please send the title and abstract of your presentation (up to 500 words) toaiste.zemaityte@vdu.lt.

Päivitetty 3.3.2017 09:04