Artikkelipyynnöt
Calls for papers

Agricola » Ajankohtaista » Cfp

Teknologian vetovoima menneisyydestä tulevaisuuteen? ICOHTEC:in symposium 2018, Ranska

Ilmoituksen tiedotIlmoituksen lähetti: Timo Myllyntaus timmyl@utu.fi

The International Committee for the History of Technology (ICOHTEC) pitää 45:nnen symposiuminsa  Jean Monnet yliopistossa Keski-Ranskan Saint-Étiennessä ja samalla järjestö juhlii 50. vuotispäiväänsä. Symposiumin otsikko Technological Drive from Past to Future?50 years of ICOHTEC”. Kokouksen keskeinen teema on  menneisyyden ja tulevaisuuden jännitteinen suhde sekä teknologian vaikutus siihen.

Symposiumiin kutsutaan istunto-, esitelmä- ja juliste-ehdotuksia. Englanninkieliset tiivistelmät ja yhden sivun ansiokuvaukset lähetetään ohjelmatoimikunnalle sähköisen ehdotuslomakkeen kautta määräpäivään 5. helmikuuta 2018 mennessä.

Kokous pidetään 17-21. heinäkuuta 2018. Sitä ennen järjestetään tutkijauransa alussa oleville ”kesäkoulu”, johon voi hakea matka-apurahaa ICOHTECiltä samoin kuin osallistumiseen symposiumiin.

Päivitetty 23.10.2017 13:49