Tapahtumakalenterin käyttöohje

Agricola » Ajankohtaista » Tapahtumakalenteri

Ilmoistusten jättäminen kalenteriin

Agricolan tapahtumakalenteriin voi jättää historiaan ja historiantutkimukseen liittyviä ilmoituksia. Tapahtumakalenterin ilmoitukset postittuvat kalenterista H-verkko sähköpostilistan kautta noin 950 H-verkko listan tilaajalle.

Huomaa, että artikkellipyyntöilmoitukset (calls for papers) kannattaa jättää samalla tavalla toimivaan tietokantaan: Artikkelipyynnöt

Jättämäsi ilmoitus ilmestyy kalenteriin kun Agricolan toimittaja on sen ensin lukenut. (Estämme näin asiattomat ilmoitukset)

Ilmoituksesi välittyy halutessasi myös H-verkko sähköpostilistan kautta noin 950:lle historian tutkijalle, opiskelijalle ja harrastajalle. Voit liittää ilmoituksen kalenteriin myös postittamatta sitä sähköpostin kautta, jolloin se on näkyvissä vain tapahtumakalenterissa. Kannattaa harkita kuinka paikallinen tai valtakunnallinen tapahtuma on, ennenkuin postitat sen kaikille listalaisille.

Ilmoistusten selaaminen ja hakeminen

Selaa: Tapahtumia pääsee selaamaan painelemalla kuukausi-palkin sivuissa olevia kolmioita. Jokaisen kuukauden kohdalla näkyvät kaikki ne ilmoitukset, jotka ovat voimassa valittuna ajankohtana. Eli esimerkiksi maaliskuusta 2003 helmikuuhun 2006 voimassa oleva ilmoitus näkyy kaikkina väliin jäävinä kuukausina.

Rajaa: Annetut rajaukset koskevat sekä tehtyjä sanahakuja että selailua. Oletuksena näytetään kaikki meneillä olevan kuun ilmoitukset.

Tapahtumatyyppi: "Tapahtumatyyppi" -vetovalikosta voi valita näkyville vain tietynlaiset tapahtumat.

Tapahtumapaikka: Tapahtumapaikkojen mukaan voi hakea kahdella tavalla. Voit valita vetovalikosta tietyn paikkakunnan tapahtumat tai jos haluamasi paikkakunta ei ole valikossa voit valita "kaikki" ja kirjoittaa paikkakunnan nimen hakusanaksi. Tietyn ulkomaan tapahtumat näkyvät valitsemalla "ulkomaat" ja kirjoittamalla haluttu maan nimi hakusanaksi.

Hae: Haku kohdistuu kaikkiin, ei vielä vanhentuneisiin, ilmoituksiin eli se ei rajoitu valittuun kuukauteen Annetulla hakusanalla etsitään mm. ilmoituksen otsikosta, leipätekstistä ja tapahtumapaikan nimestä. Isoilla ja pienillä kirjaimilla ei ole merkitystä. "-merkeillä ei ole merkitystä hauissa.Uutiset ja keskustelu | Ajankohtaista | Historian äärelle | Julkaisut
Agricolan kartta | Haku Agricolasta | Hakemisto | Uutta!
Tekijät | Palaute ja yhteystiedot | Etusivulle

Etusivulle

Päivitetty 21.5.2015 09:29