Agricola » Ajankohtaista » Tapahtumakalenteri » Tapahtuma » 2184

Suomen tulevat presidentit vuosina 1917–1919 - Itsenäistymisen kriittiset murrosvuodet valtiollisen johtamisen kouluna ja näköalapaikkana -seminaari

Ajankohta:16.10.2017 klo 13:00
Paikka:Kulttuuriaukio 2, Espoo, Suomi

Lokakuun 16. päivä 2017 Risto Ryti seura ja Espoon Sotaveteraanit järjestävät Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi seminaarin Suomen tulevat presidentit vuosina 1917–1919 -Itsenäistymisen kriittiset murrosvuodet valtiollisen johtamisen kouluna ja näköalapaikkana.

Espoon kulttuurikeskuksen Louhi-salissa klo 13.00-16.00 järjestettävässä paneelikeskustelussa professori Martti Häikiö, dosentti Tytti Isohookana-Asunmaa, professori Jukka Kekkonen, dosentti Seppo Tiihonen, tohtori Timo J. Tuikka, dosentti Erkki Vasara ja dosentti Pekka Visuri – keskustelevat Suomen presidenttien asemasta itsenäisyyden ensimmäisinä vuosina 1917–1919 ja aseman tai asemoitumisen vaikutuksesta heidän toimintaansa itsenäisen Suomen politiikan linjaajana.

Kukin keskustelija on kirjoittanut Risto Ryti -seuran ja Siltalan kustantamaan Presidentti johtaa -kirjaan artikkelin yhdestä presidentistä.

Tilaisuuden juontaa toimittaja Unto Hämäläinen, joka tuntee suomalaisen poliittisen kentän paremmin kuin omat taskunsa.

Lisätty 11.9.2017

LisätietojaFT Maritta Pohls, Risto Ryti -seuran sihteeri maritta.pohls(at)tutkimuksenaika.com