Työpaikkailmoitukset

Vakinainen virkasuhde

Hakuaika päättyy 07.08.2017 kello 15:45

Kaupunginmuseo, Ahertajantie 5, 02100, Espoo

Espoon kaupunginmuseolla on uusi visio ja uusi organisaatio syksyllä 2017 alkaen. Nyt

Etsimme museonjohtajaa, jolla on uudenlaista ja ennakkoluulotonta ajattelua, visiointikykyä ja tavoitteellista arjen johtamista.

Espoon kaupunginmuseon visio

Merkityksellisiä kohtaamisia ? historiasta ammentaen, nykyhetkeen peilaten ja tulevaisuuteen tähyten.

Espoon kaupunginmuseo on kulttuuriperinnön oppimis- ja osaamiskeskus, joka luo Espoo-identiteettiä siirtämällä espoolaisen kulttuuriperinnön sukupolvelta toiselle. Museo toimii myös paikallisena kulttuuriympäristöviranomaisena.

Kaupunginmuseo kuuluu Espoon kaupungin organisaatioon ja Kulttuurin tulosyksikköön.

Espoon kaupunginmuseonjohtaja on palvelualueensa päällikkö. Hän vastaa palvelualueensa kehittämisestä, taloudellisista ja hallinnollisista tehtävistä sekä museon yhteiskuntasuhteista.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen ja tyydyttävä ruotsin kielen osaamista. Tehtävän hoitaminen vaatii johtamiskokemusta, museoalan tuntemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kunnallishallinnon tuntemus ja talousosaaminen ovat museonjohtajalle välttämätöntä osaamista.

Arvostamme monipuolista kielitaitoa sekä laajoja kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka 4292,33 ?/kk

Sopimusala KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Työaika 36 h 45 min viikossa

Espoon kaupunginmuseo on yksi maamme merkittävimmistä historian museoista. Se on dynaaminen ja kehittyvä museo mahdollisuuksien kaupungissa. Monipuolisella näyttely- ja yleisötoiminnallaan kaupunginmuseo käy vuorovaikutteista, ajantasaista ja vilkasta keskustelua yhteisön kanssa. Kulttuuriympäristötyö on nopeasti muuttuvassa kaupungissa kiinnostavaa ja haastavaa. Kaupunginmuseon asiantuntijapalvelut ja päänäyttelyt sijaitsevat Näyttelykeskus WeeGeessä. Muita toimipisteitä ovat Glims talomuseo, Lagstadin koulumuseo ja Villa Rulludd. Yhteistyö kansainvälisen ja suomalaisten tiedeyhteisöjen kanssa on tiivistä ja aktiivista.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä

Kulttuurijohtaja Susanna Tommila

susanna.tommila@espoo.fi<mailto:susanna.tommila@espoo.fi>

Hae paikkaa osoitteessa www.espoonrekry.fi<http://www.espoonrekry.fi> 7.8.2017 klo 15.45 mennessä.

Päivitetty 20.6.2017 14:36