Työpaikkailmoitukset

Agricola » Ajankohtaista » Tyopaikat

Projektitutkija Työväenmuseo Werstaalle

Ilmoituksen tiedotIlmoituksen lähetti: Kalle Kallio kalle.kallio(at)tyovaenmuseo.fi
Lisätietoja: http://www.tyovaenmuseo.fi


Työväenmuseo Werstas
on valtakunnallinen työelämän ja sosiaalihistorian erikoismuseo, joka toimii Tampereella, Finlaysonin historiallisella tehdasalueella. Lisäksi työväenmuseo ylläpitää kahta pienempää museokohdetta: Lenin-museota ja Kuurojen museota. Museon kokoelmissa on noin 60 000 esinettä. Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme projektitutkijaa määräaikaiseen työsuhteiseen aikavälille 1.1.2018–31.12.2020. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja hyvät työtoverit kehittyvässä museossa.

Projektitutkija työskentelee Riihi säätiön rahoittamassa kolmevuotisessa kokoelmahankkeessa (Suuri työväenperinnön tallennushanke), jossa käsitellään työväenhistoriaan liittyviä esinekokoelmia. Hankkeen aikana projektitutkija järjestää, käsittelee, poistaa ja luetteloi museon esinekokoelmia. Työ tehdään museon tiloissa Tampereen keskustassa.

Hakijoilta odotetaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta kokoelmien luetteloinnista. Arvostamme lisäksi työväenperinnön ja -historian hyvää tuntemusta, järjestelmällisyyttä, yhteistyökykyä, reipasta mieltä ja ripeitä otteita sekä sujuvia atk-taitoja. Työaika on 36 h 15 min viikossa ja palkka perustuu yksityisten museoiden työehtosopimuksen 2. vaativuusryhmään (1.852,23 euroa). Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista lisää kokemuksen mukaan. Työ alkaa 1.1.2018 ja tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee toimittaa 20.11.2017 kello 12 mennessä osoitteeseen Työväenmuseo Werstas/Kalle Kallio, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere tai sähköpostitse osoitteeseen kalle.kallio(at)tyovaenmuseo.fi. Kuoreen tai sähköpostiviestin otsikko-kenttään merkitään projektitutkija. Osa työnhakijoista kutsutaan haastatteluun pian hakuajan päättymisen jälkeen. Hakemuksia ei palauteta. Päätös tehtävään valitusta lähetetään sähköpostilla hakijoille jouluun mennessä. 

Lisätietoja tehtävästäantaa museonjohtaja Kalle Kallio p. 040 716 7520, kalle.kallio@tyovaenmuseo.fi.

 

Suosittele muille:


Uutiset ja keskustelu | Ajankohtaista | Historian äärelle | Julkaisut
Agricolan kartta | Haku Agricolasta | Hakemisto | Uutta!
Tekijät | Palaute ja yhteystiedot | Etusivulle

Etusivulle

Päivitetty 8.11.2017 09:39