Työpaikkailmoitukset

Agricola » Ajankohtaista » Tyopaikat

Museolehtori Gallen-Kallelan Museoon

Ilmoituksen tiedotIlmoituksen lähetti: Agricola agricola@utu.fi


Gallen-Kallelan Museo on Akseli Gallen-Kallelan Museosäätiön ylläpitämä kulttuurihistoriallinen museo, joka on avattu yleisölle vuonna 1961. Säätiön tarkoituksena on taidemaalari, professori Akseli Gallen-Kallelan taiteen vaaliminen ja yleisön mielenkiinnon vireilläpitäminen sitä kohtaan.


Haemme museolehtoria vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan yleisötyön suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi viestintä - myös museon some-kanavilla, mukaan lukien Akseli ja Mary Gallen-Kallelan FB-sivut - sekä markkinointiin osallistuminen.


Työsuhde alkaa 1.3.2018. Tehtävä on kokopäiväinen 36 h 15 min/vko. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen museoalan työehtosopimuksen perusteella.
Tehtävään edellytetään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä monipuolista kokemusta museoalalta. Eduksi lasketaan kokemus tiedotuksesta ja sosiaalisen median monipuolisesta käytöstä sekä Akseli Gallen-Kallelan taiteen ja 1800-1900 -lukujen vaihteen taiteen tuntemus. Tehtävään valittavalta odotetaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ideointi- ja organisointikykyä, vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja sekä tavoitteellinen työote. Työ edellyttää digitaalisen työympäristön monipuolista hallintaa sekä erinomaista suomen ja hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.


Hakemukset liitteineen pyydetään toimittamaan sähköisesti osoitteeseen tuija.wahlroos@gallen-kallela.fi otsikolla 'museolehtori' 31.1.2018 klo 16 mennessä.
Liitteet: CV, tutkintotodistukset, kelpoisuutta osoittavat todistukset.
Lisätietoja antaa museonjohtaja Tuija Wahlroos puhelimitse (09-84923410) klo 10-11 välisenä aikana tai sähköpostitse tuija.wahlroos@gallen-kallela.fi


Tuija Wahlroos
Museonjohtaja

09 8492 3410
Tuija.wahlroos@gallen-kallela.fi

Suosittele muille:


Uutiset ja keskustelu | Ajankohtaista | Historian äärelle | Julkaisut
Agricolan kartta | Haku Agricolasta | Hakemisto | Uutta!
Tekijät | Palaute ja yhteystiedot | Etusivulle

Etusivulle

Päivitetty 9.1.2018 13:43