Ominaisuus:On Kuvaus

Tämä on ominaisuus, jonka tyyppi on Teksti.


Ominaisuutta ”On Kuvaus” käyttävät sivut

Näytetään 25 tätä ominaisuutta käyttävää sivua.

(← 25 edellistä) (25 seuraavaa →)

"

"Onneton nykytilanteemme" - Suomen sodan asiakirjoja opetustarkoitukseen +Suomen sodan tietopaketti kouluille

1

1600-luvun maakirjakartat +Apuneuvo kyläyhteisöön ja maankäyttöön aikana ennen isojakoa. Kartoista nähdään mm. missä käytettiin sarkajakoa, missä peltojen lohkojakoa ja mikä oli kasken merkitys alkavalle uudistilalle. Sisältää yli 3000 karttaa.

A

Aikakauslehdet (Kansalliskirjasto) +Kokoelma sisältää Kansalliskirjaston digitoimia kotimaisten aikakauslehtien vuosikertoja, pääosin 1800-luvulta vuoteen 1944 asti.
Aineistoarkisto (Filosofia.fi) +Digitoitua aineistoa 1600-1900-luvuilta, muun muassa Turun akatemian väitöskirjoja ja keskeisten suomalaisten ja kansainvälisten tieteentekijöiden ja filosofien tekstejä.
Akseli - Pirkanmaan teollisuushistoriaa +Pirkanmaan teollisuushistoriaa
Akseli Gallen-Kallela +Sivusto Gallen-Kallelan elämästä ja taiteesta
Aleksi +Aleksi on kotimaisissa lehdissä ilmestyneitä artikkeleita indeksoiva viitetietokanta
Alvar Aalto -museon verkkonäyttelyt +Alvar Aaltoa, arkkitehtuuria ja muotoilua koskevaa tietoa
Anders Chydenius +Anders Chydeniuksen henkilöhistoriaa Anders Chydenius -säätiön sivustolla
Antellin koulu Mikkelissä +Mikkelissä vuosina 1854-1914 toimineen tyttökoulun historiaa
Antero Tannisen radiohistoriallinen kotisivu +Radiohistoriaa Suomessa sekä tietoa sodanaikaisista sotilasradioista
Arhiivi infosüsteem AIS +Viron valtionarkiston ja Tallinnan kaupunginarkiston arkistotietokanta.
Arjen historia +Sisältää laajat esine- ja valokuvakokoelmat liittyen työelämän, teollisuuden, tekniikan, tieteen, korkeakouluopetuksen historian, työväenliikkeen ja sosiaalihistorian aihepiireihin
Arkistolaitos +Arkistolaitos säilyttää asiakirjallista kulttuuriperintöä. Arkistolaitos on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion viranomainen. Sen tehtävänä on varmistaa kansalliseen kulttuuriperintöön kuuluvien asiakirjojen säilyminen ja edistää niiden tutkimuskäyttöä.
Arkkitehtuurimuseon tietopaketit +Tietoa suomalaisesta arkkitehtuurista
Arto +Arto on kotimainen artikkeliviitetietokanta, johon indeksoidaan etenkin kotimaisia tieteellisiä lehtiä. Sisältää myös Historiallisen bibliografian.
Asikkalan historiaa +Asikkalan historiaan keskittyvä sivusto.
Astia, Arkistolaitoksen verkkopalvelu +Palvelun avulla voit hakea arkistolaitoksessa säilytettäviä aineistoja, tilata näitä käytettäviksi arkistolaitoksen tutkijasaleissa ja päästä käyttämään julkisia digitoituja aineistoja.
Astia-verkkopalvelu (Arkistolaitos) +Palvelun avulla voit hakea arkistolaitoksessa säilytettäviä aineistoja, tilata näitä käytettäviksi arkistolaitoksen tutkijasaleissa ja päästä käyttämään julkisia digitoituja aineistoja.

B

Biografiakeskus +SKS:n Biografiakeskus tuottaa, julkaisee ja ylläpitää pienoiselämäkertojen kokoelmia, henkilöhistoriallisia verkkojulkaisuja, tutkittua elämäkerrallista tietoa sekä henkilökuvia.

C

C. G. E. Mannerheim +Mannerheim -sivusto

D

Digar +Viron kansalliskirjaston digitaaliarkisto.
DigiCarelica +Osa Lappeenrannan maakuntakirjaston kotiseutukokoelma Carelican aineistosta. Alueellisesti kokoelma käsittää nykyisen Etelä-Karjalan, Karjalankannaksen Kurkijoelta etelään sekä Inkerin.
Digiarkisto (SSHY) +SSHY:n digitoimaa ja hakemistoittamaa kirkonkirja-, tuomiokirja-, sotilasasiakirja ja läänintiliaineistoa.
Digikirjasto (SKS) +Valikoima keskeisiä suomalaisia aineistoja pääosin 1800-luvulta
(← 25 edellistä) (25 seuraavaa →)