Köyliön historialliset kohteet sivusto

Ilmoita täällä uusista historia-alan, yhteiskuntatieteen tai kulttuuritutkimuksen julkaisuista, verkkosivuista, arkistojulkistuksista, ohjelmista tai muista medioista.

Valvojat: Marjo Pihlajaniemi, Riitta Oittinen, Klaus Lindgren, Kati Parppei, Jukka Palm, Anu Lahtinen, Agricola, Jouko Nurmiainen, Annastiina Mäkilä, Tapio Onnela

Mikko Eskola
Viestit: 1
Liittynyt: 21.11.16 00:23

Köyliön historialliset kohteet sivusto

Viesti Kirjoittaja Mikko Eskola » 21.11.16 00:46

Köyliön historialliset kohteet sivusto: http://koylionkohteet.blogspot.fi/
Tämän blogi-sivuston tarkoitus on tuoda helpommin lähestyttäväksi lähinnä Köyliön alueen historiallista aineisto. Sivusto keskittyy alkuvaiheessa muualla julkaistun digitaalisen aineiston esiin tuomiseen ja sen käytössä opastamiseen. Lähivuosien aikana on tavoitteena tehdä jokaisesta Köyliön muinaisjäännösrekisterin kohteesta oma blogi-julkaisu, joissa esiteltäisiin kohde ja siitä aiemmin tehdyt tutkimukset.
Tavoitteena on luoda edellytyksiä uusille Köyliön aluetta käsitteleville tutkimuksille ja julkaisuille.

Sivuston rungon muodostaa LINKKEJÄ Köyliötä käsistteleviin historiallisiin aineistoihin ja tutkimuksiin -sivu http://koylionkohteet.blogspot.fi/p/blog-page.html, jolla ylläpidän linkki- ja tutkimusluetteloa aineistoista sekä tiettyjä aihealueita että kohteita avaavat blogipostaukset.

20.11.2016 Mikko Eskola, DI, FM. Sivuston ylläpitäjä.