Värityskirja Suomen arkeologisista löydöistä

Ilmoita täällä uusista historia-alan, yhteiskuntatieteen tai kulttuuritutkimuksen julkaisuista, verkkosivuista, arkistojulkistuksista, ohjelmista tai muista medioista.

Valvojat: Marjo Pihlajaniemi, Riitta Oittinen, Klaus Lindgren, Kati Parppei, Jukka Palm, Anu Lahtinen, Agricola, Jouko Nurmiainen, Annastiina Mäkilä, Tapio Onnela

HM Pellinen
Viestit: 1
Liittynyt: 08.12.16 12:51

Värityskirja Suomen arkeologisista löydöistä

Viesti Kirjoittaja HM Pellinen » 08.12.16 12:59

”Suomen arkeologian helmiä” on värityskirjan muotoon tehty populaariteos, jossa kerrotaan arkeologisen tutkimuksen nykykuvasta kivikaudesta historiallisen ajan alkuvaiheisiin. Tekstien kääntäminen myös ruotsiksi ja englanniksi on vastaus vuosikymmeniä kestäneeseen puutteeseen erityisesti englanniksi käännetystä ajantasaisesta Suomen esihistoriasta. Kuvat pohjautuvat oikeisiin arkeologisiin löytöihin, jotka ovat peräisin Suomesta tai nykyään Venäjään kuuluvan Karjalan alueelta. Löydöt kuuluvat nykyään pääosin Kansallismuseon kokoelmiin ja osa niistä on tuttuja myös Kalevala Korun tuotannosta. Värityskirjan on kirjoittanut ja kuvittanut arkeologi Hanna-Maria Pellinen ja sen on kustantanut turkulainen historia- ja kulttuurialan yritys Oy Sigillum Ab.

Arvostelukappale ja tukkumyynti osoitteesta myynti(at)sigillum.fi
http://www.kirjapuoti.fi/pk/component/p ... /Itemid,1/