Outi Fingerroos
Viestit: 3
Liittynyt: 21.05.06 17:34

ELORE 1/2006 ilmestynyt

Eloren numero 1/2006 on ilmestynyt ja on luettavissa osoitteesta: http://cc.joensuu.fi/~loristi/. Englanninkielinen teemanumero “The oral history network in the Nordic and Baltic context” sisältää muistitietotutkimukseen liittyviä artikkeleita, katsausartikkeleita ja katsauksia Suomesta, Venäjältä, Virosta ja Latviasta. Lehdessä on lisäksi mielenkiintoisia ajankohtaistekstejä ja kirja-arvioita.

Syksyn numero 2/2006 on teemasta vapaa. Tähän lehteen tarkoitetut artikkelikäsikirjoitukset jätetään toimitukseen 31.8. mennessä. Muiden kirjoitusten viimeinen jättöpäivä on 30.9. Ehdotukset julkaistaviksi teksteiksi osoitetaan toimitussihteerille, päätoimittajalle tai toimituskunnan jäsenille.

Eloren toimitussihteerinä aloittaa syksyn numerossa tutkija, FM Kaarina Koski (HY, folkloristiikka). Päätoimittajan jatkaa tutkijatohtori, FT Outi Fingerroos (TY, kulttuurituotanto ja maisemantutkimus). Kirjoitusohjeet sekä toimituskunnan yhteystiedot löytyvät Eloren kotisivuilta: http://cc.joensuu.fi/~loristi/.

Tervetuloa Eloren kirjoittajaksi – ja iloista kevätkesää!

Outi Fingerroos,
päätoimittaja

Palaa sivulle “Uudet historia-aiheiset mediat”