Tietokanta sisältää tietoa Suomessa esitetyistä elokuvista ja muista kuvaohjelmista sekä niiden tekijöistä. Sisältää myös kuvia ja liikkuvaa kuvaa.

Elonet on Kansallisen audiovisuaalisen instituutin tarjoama tietokanta ja suoratoistopalvelu. Elonetissa on katsottavissa Kavin omistamat pitkät elokuvat sekä tuhansia mainos-, dokumentti- ja lyhytelokuvia sekä muita filmikatkelmia yli sadan vuoden ajalta. Myös kaikki sota-ajan uutiskatsaukset ja Finlandia-katsaukset ovat vapaasti katseltavissa.

Suomen kansallisfilmografia taltioi kotimaisen elokuvan historiaa. Elokuvien tekijä- ja näyttelijätietojen, tuotanto- ja esitystietojen sekä sisältöselosteiden, lehdistöarvioiden, kuvauspaikka- ja musiikkiselvitysten, erilaisten kommenttien ja esseiden avulla kansallisfilmografia rakentaa kokonaisesityksen aiheestaan. Verkkotietokannan pohjana on Suomen elokuva-arkiston (nykyinen Kansallinen audiovisuaalinen instituutti) 1980-luvun alussa aloittama tutkimus- ja tiedonkeruuhanke.

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin kirjasto on maan suurin elokuvan tietokeskus. Kokoelmassa yhdistyvät historiallinen kattavuus ja monialainen uusimman tiedon seuranta. Kirjastossa on noin 36 000 teosta, filmografioita, elokuvan ja audiovisuaalisen kulttuurin historiaa, estetiikkaa, teoriaa, tutkimusta, tekniikkaa ja taloutta käsitteleviä julkaisuja. Saatavilla on myös 200 lehden vuosikerrat - niin painetussa kuin sähköisessä muodossa. Käytössä myös leikearkisto ja KAVIn digitaaliset aineistot.

Radio- ja tv-arkisto (RTVA) sisältää tallennettuja radio- ja tv-ohjelmia vuodesta 2009 lähtien. RTVAn keräämisestä ja käyttöön asettamisesta vastaa Kansallinen audiovisuaalinen arkisto. Radio- ja tv-arkistoa voi käyttää Kansalliskirjaston ja muiden vapaakappalekirjastojen työasemilta.

Viron elokuva-arkiston tietokanta ääni- ja kuvatallenteista. Osa tallenteista on tarjolla digitoituna versiona.

Kansallisfilmografia esittelee suomalaisen elokuvatuotannon vaiheita vuosikymmenittäin kulkevien, aikakauden yleislinjoja avaavien artikkeleiden sekä erillisten elokuvia, henkilöitä ja ilmiöitä käsittelevien esseiden avulla.

Tieteen kansallinen termipankki rakentaa kaikkien Suomessa harjoitettavien tieteenalojen yhteisen, avoimen ja jatkuvasti päivitettävän termitietokannan tiedeyhteisön ja kansalaisten käyttöön. Hanke toteutetaan talkooperiaatteella yhteistyössä koko maan tutkijoiden kanssa.

Akateeminen verkkolehti, joka keskittyy multimediaalisesti ja monitieteellisesti audiovisuaalisen ja digitaalisen kulttuurin tutkimuksen julkaisemiseen

Yleisradio jakaa äänitehosteitaan verkossa niistä kiinnostuneille. Arkistossa on kymmeniä tuhansia äänitehosteita viimeisen 70 vuoden ajalta, niitä avataan vähitellen. Äänitykset on tehty erilaisilla laitteilla aikakaudesta riippuen.